Comunicare

Newsletterul SNMF, disponibil din anul 2012, este un buletin informativ în format electronic distribuit lunar abonaților care conține informații despre activitatea Societății Naționale de Medicina Familiei și alte noutăți relevate de la nivel național și internațional pentru medicii de familie. Abonarea este gratuită și se poate realiza apăsând aici sau pe imaginea din coloana din dreapta.
 
 

Lista de discutii prin e-mail (grupul) Yahoo, creată în anul 2006, folosită acum de peste 3300 de medici de familie din toată țara și din străinătate.

Înscriere grup de discuții pe e-mail  medicina_familiei_grup

 
 
 
Agenda Medicului de Familie este un compendiu de algoritmi, clasificări, scurte expuneri pe tematică medicală utile în practica zilnică la cabinete, precum şi date sumare organizaţionale legate de structura organizaţiilor de medicina familiei din România. Agenda este editată anual de Asociația Medicilor de Familie București-Ilfov și distribuită gratuit tuturor medicilor de familie membri ai asociațiilor județene afiliate SNMF.

 
 
Simpozioane locale ale asociațiilor județene ale medicilor de familie. Pentru a afla când au loc simpozioanele din fiecare județ, consultați pagina asociației județene din secțiunea Membri.
 
 
Manifestări creditate cu puncte EMC.
Consultați secțiunea Manifestări sau caseta verde din partea stângă a siteului.
 
 
Aparițiile în presă ale membrilor Biroului Executiv al SNMF pot fi urmărite în secțiunea dedicată.
 
 
Înregistrări de la dezbaterile publice organizate de SNMF sunt disponibile de asemenea pe site.
 
 
mf - Ziarul medicului de familie a fost distribuit lunar, inițial gratuit și nominal, către toți cei 12.000 de medici de familie din întreaga țară, în colaborare cu Pharma Business Solution. Ulterior ziarul a fost distribuit grauit doar membrilor asociațiilor județene membre SNMF și contra cost pe bază de abonament altor medici. În prezent, ziarul mf, singurul ziar oficial al Societății Naționale de Medicina Familiei, este într-un proces de reorganizare. Edițiile anterioare pot fi citite online, pe www.snmf.ro/ziar